Изживей своята Наруто мечта !
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Правила на форума! (Важно!Прочетете!)

Go down 
AuthorMessage
Саске УчихаPosts : 11
Join date : 2011-05-16

PostSubject: Правила на форума! (Важно!Прочетете!)   Wed May 18, 2011 12:58 pm

1.Правила отнасящи се главно до Форумът и темите в него.
1.1. Писането на кирилица е задължително.
1.2. Рекламирането в сайтът без разрешение на администратор е строго забранени! Тук вече наказанията могат да бъдат по-строги от просто предупреждение (warn), наказанията могат да стигнат до моментален пернаментен (завинаги) бан по IP адрес.
1.3. Ако не сте член на екипът не се дръжте като такъв. Смятам че ние ще си свършим работата бързо и предупредителните мнения от ваша страна стават излишни. Ако смятате че даден потребител нарушава правилата просто ни сигнализирайте чрез Лично Съобщение (ЛС).
1.4. „Двойният пост” или две или повече мнения едно след друго са забранени, дори ако е само за цел да се напомни на член на екипът. За тази цел има Лични Съобщения (ЛС).
1.5. Забранено е да имате повече от един акаунт. Предупреждавам ви че бързо ще разберем, защото съм инсталирал една доста добра добавка за сравнение на IP, всичко става за секунди. Изключение прави, ако имате брат или сестра, но ще трябва да ни потърсите преди това за да се убедим, че не ни мамите.
1.6. Обиди към членове на екипа или обикновени потребители не се толерират изобщо. При по-големи проблеми потребителите обидили други лица могат да бъдат наказвани чрез пернаментен (завинаги) бан.
1.7. Забранено е публикуването, където и да е в сайтът, на порнографско, расистко, обидно, накърняващо достойнството или просто неприлично съдържание. Това правило ще бъде следено доста строго от екипа.
1.8. Не споделяйте паролата си с никого, акаунтът е само ваш. Ако случайно споделите информация касаеща вашият акаунт във форумът отговорността ще бъде изцяло ваша.
1.9. Забранена е манипулацията на потребител или член на екипа. Нарушението на това правило може да доведе до пернаментен (завинаги) бан.
1.10. При 10 предупреждения ще получите автоматичен бан до определена от администратор/модератор дата.2. Правила късаещи ролевата игра.
2.1. Забранено е използването на имена от анимето или мангата на Naruto. Добре е да използвате имена лично измислени от вас.
2.2. Копирането на мнения, теми или както сте свикнали да ги наричате „постове” е забранено! При първо нарушение на това правило може да се разминете само с предупреждение (Warn) и отнемане на дадените статистики, ако има такива.
2.3. Използването на едно мнение повече от един път е забранено.
2.4. Използването на мнения от други подобни сайтове в нашият е забранено. Моля уважавайте ни за да ви уважаваме и ние.
2.5. Забранено е контролирането на чужд герой и/или нанасянето на нереална щета върху други потребители, някои наричат това “god mode”.
2.6. Не можете да знаете нещо, което героят ви дори не е виждал, някои наричат това „meta game”.
2.7. Забранено е да сте на повече от едно място едновременно. Преди да отидете някъде пишете, че си отивате от там където сте били преди това.
2.8. Потребители със създадени герои, но не използвани от над 20 дни ще бъдат преместени в неактивни и могат да бъдат използвани, като НПЦта от разказвачите.
2.9 Забранено е правенето на полов акт, освен ако героят ви няма навършени петнадесет години. Също така – не вие определяте кога ще имате деца, ами разказвача определя.
3.0 Битките между играчите се провеждат само и единствено чрез Разказвач. Без разказвач – битка не може да се извърши. Все пак някой трябва да разказва какво се случва с ходовете на всеки един, пък това е работа на разказвача.
Back to top Go down
View user profile
 
Правила на форума! (Важно!Прочетете!)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Naruto World :: Начало :: Правила на форума-
Jump to: