Изживей своята Наруто мечта !
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Класна стая!

Go down 
AuthorMessage
Саске УчихаPosts : 11
Join date : 2011-05-16

PostSubject: Класна стая!   Wed May 18, 2011 1:02 pm

Тук е класната стая, където сенсея ви кара да учите 3те основни джутсута!!
Back to top Go down
View user profile
Наруто Узумаки
Admin
avatar

Posts : 17
Join date : 2011-05-16
Location : Варна

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 6:50 pm

Bunshin no jutso създаваш свой сенки клонинги. За тази цел отидох в гората да тренирам но не успявах да направя свестен клонинг. Затова един от чунините на коноха ми каза., че кадето са Хокагетата има свитък с всякакви техники. Наруто толкова много искаше да научи Bunshin no justo за да стане по силен от Саске. Той откраднъл свитъка и отишъл в гората да направи техниката. Сарутоби сенсей забелязва, че свитака го няма и извиква всички чунини в коноха да спрат Наруто. Защото в гората имало още останали противници. Ирука тръгна да бяга към мен за да ме спаси. Когато започнах да тренирам на тайното място което чунин от селото Скрито в листата ми каза и там никой нямало да ме намери . Чунина който беше част от помощниците на хокагето се оказа предател и отишъл да пази наруто защото той знаел, че като не е запознат с техники може да стане по силен с кюби и да нападне коноха. Ирука ни настигна , но не дойде навреме защото аз вече бях започнал да правя техниките от свитъка. Тогава предателят нападнал Ирука за да не спре Наруто. Предателят победил Ирука. Наруто зад дървото се ядосвал, че неможе да спаси Ирука сенсей. Тогава се сетил за техниката Bunshin no jutso докато предателят хвърлил шурикена , Наруто направил клонинг и спасим Ирука. Предателят казал, че Ирука иска да го спре да стане хокаге. Наруто не му повярвал и направил Стотици клонинги и победил предателят.

Така научих тази техника Bunshin no jutso

Kawarimi no jutso това е техника за избягване на атаки или целене с конай /шурикен или други техники . Kawarimi no jutso се заменяш се с дънер . За тази техника отидох в академията За целта ми трябва да избера някой да прави техники върхо мене или да хвърля конай за да направя kawarimi и да избегна атаката. Макара, че със Саске не се разбирахме много аз помолих него да ми хвърля конай или да ми направи техника за да я избегна . Той хвърли Хвърли конай и ме удари защото отново не успях да направя kawarimi no jutso . Не ми беше останала много чакра и се опитвах и опитвах но все Саске ме удряше с конай-те . Като ми остана малко чакра се замених с дънер, направи го успешно и сенсей ме похвали. Разбира се и похвали Саске за това , че ми помогна да се науча.


Така научих Kawarimi no jutso
Henge no jutso беше Трансформация.При тази техника трябваше да се концентрирам о да мисля единствено за това в което ще се превърна . Докато се опитвах и опитвах да се трансформирам като сенсей не успявах. Когато излезнах в гората се опитвах да се превърна в нещо , и излезе , че за да го направя трябва да се превърна в това което виждам, а не това което мисля да се превърна. Отидох между дърветата и пред мен беше сенсей и ме гледаше. Изведнаж направих техниката Henge no Jutso И сенсей припадна , защото се бях превърнал в сексуално момиче .

Така научих Henge no jutso
Back to top Go down
View user profile http://narutoworld.your-talk.com
Наруто Узумаки
Admin
avatar

Posts : 17
Join date : 2011-05-16
Location : Варна

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 6:52 pm

Сенсей-а ви казва да ми разкажете за 3те легендарни санини на Коноха !
Back to top Go down
View user profile http://narutoworld.your-talk.com
Сакура Харуно

avatar

Posts : 11
Join date : 2011-05-19
Age : 24
Location : Селото скрито в Листата (Коноха)

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 7:16 pm

ЦУНАДЕ

Цунаде (на японски: 綱手, в превод: котвено въже) е героиня от манга анимацията Наруто. Тя е част от Трите легендарни нинджи на Коноха, по-познати като Тримата Легендарни Саннини (на японски: 伝説の三忍 Дентетсу но Саннин) - Цунаде, Орочимару и Джирая. Цунаде харесва своят съотборник Джирая, и е добра приятелка с Наруто.Родена е в клана Сенджу, като многопочитаната внучка на Пъвия Хокаге, племенницата на Втория Хокаге и една от най-обещаващите ученици на Третия Хокаге, а нейният съотборник Джирая е бил учител Четвъртия Хокаге.Заради многото ѝ връзки с Хокагетата е било повече от предвидимо, че един ден тя самата ще стане Хокаге и ще управлява Коноха.

Запазена марка на Цунаде е джутсуто "Унищожителна сила", произлизащо от отличния ѝ контрол на чакрата.Когато събере определено количество чакра в някоя част на тялото си(най-често в крака си), Цунаде може, буквално, да направи на парчета определен обект при дори най-лекия контакт с него.Показвано е, че дори и само един пръст ѝ е повече от достатъчен.Освен това, тя е силно надарена нинджа-лечител. Комбинацията от двете умения ѝ позволява да използва почти мигновена форма на регенерация.

Цунаде има права руса коса, която държи вързана в долната част на главата си на две дълги, спускащи се отзад опашки.Кожата ѝ е светла, а очите ѝ са кафяви.Изглежда изключително млада за възрастта си.Единствената причина, поради която Джирая я смята за привлекателна, е големият ѝ бюст.Обикновено ходи облечена в много късо светлосиво кимоно без ръкави, тъмносини панталон и колан, черни кожени сандали с висок ток и дълго тъмнозелено палто.Ноктите на ръцете и краката ѝ са лакирани в червено.На гърба на палтото ѝ има малък червен кръг в който е сложено канджито(японски знак, използван за букви, срички, понякога дори думи и изречения и т. н.)за "хазард", понеже да играе на карти е любимото ѝ занимание.Тя обаче често губи, поради ужасния си късмет и така е пропиляла много пари.Много лесно се ядосва и е изключително строг учител, но винаги е готова да направи всичко за тези, които обича.Рядко крие сълзите си, както е показано, когато Фукасаку ѝ съобщава за трагичната участ на Джирая.

ОРОЧИМАРУ

Орочимару (на японски: 大蛇丸) е един от главните злодеи в аниме/манга сериала Наруто, създаден от Масаши Кишимото. Той е и един от Тримата Велики Санина заедно с Джирая и Цунаде. Бил е част от отбора на Третия Хокаге заедно с другите двама велики Санина, както и член на организацията Акатски.

Основните черти на героя са взети от човека със същото име от японската народна приказка „Приказка за храбрия Джирая“ (児雷也豪傑物語). В тази история Орочимару е ученик на Хирузен Сарутоби, но е покварен от магията на змията.

Той е от мъжки пол, но на японски е озвучен с по-женска тоналност, което му придава по-зловещ изказ. В английската (т.е. озвучена на английски език) версия гласът му е по-мъжествен и груб.

Орочимару е създател на Селото скрито в Звука. По време на нападението над Коноха и битката му с бившия му учител, Сарутоби използва Унищожаващият Печат на Бога на Смъртта да запечата ръцете му, за да не може повече да ползва никакво джутсу. За да използва печата, третия хокаге жертва живота си, като се оставя Орочимару да го прободе с меча си. Но по-нататък в сериите, той прехвърля ума си в друго тяло и така връща способността да си движи ръцете. В един от шиппуудените Орочимаро се бие с Наруто, тогава на Наруто се появяват четири от деветте опашки на лисицата-демон Киюби и героят губи властта над разума си, в следствие от това той ранява Сакура. В епизода Наруто успява единствено да накара Орочимару да използва всичката си чакра, от там разбираме действителната сила и способностите на злия герой.

Във втора част "Наруто Ураганни Хроники" Орочимару бива убит от Саске Учиха.

Орочимару може да призовава всякакви видове змии и джутсутата му са свързани главно с тях. Той посвещава голяма част от живота си в разучаването на забранени и забравени техники, защото иска да знае всички съществуващи техники. Прави експерименти върху хора, създавайки нови техники. Именно заради това е пропъден от Селото скрито в листата! Също така Орочимару притежава способността, да регенерира тялото си след директен сблъсак с противника си, като се " самоизплюва " от телата на змиите си.

ДЖИРАЯ

Като малък,Джирая и съотборниците му-Тсунаде и Орочимару,са били учениците на Третия.След като напуска обучението на Третия,той пътешества из света и изучава живеенето на жабите,биологичен вид към който той е доказал влечението си.Връщайки се в Коноха ,Джирая и съотборниците му са изпратени в битика с Ханзо,в течащата по това време война.Когато доказали че могат да оцелеят и избегнат атаките му,Ханзо ги възнаградил с живот и им дал титлата “Легендарните Санини” ,за да се знае че те са един от най-силните нинджи в Коноха.Когато битката свършила случайно срещнали 3 сирачета от Амегакуре :Конан ,Яхико и Нагато.Той станал техен учител за около три години и ги научил на нинджуцу за да могат да преселедват собствените си цели и да могат да защитават живота си.След като ги оставил ,от време на време чувал новини за тях,една от тях била че са умрели в инцидент.
Щом Джирая станал джонин и бил способен да ръководи отряд,той станал учител на Минато Намиказе и още двама неизвестни Генини.
Джирая е себе уважаващ ,супер-перверзен ,единствен по рода си ,пътешественик и воайор ,стигайки толкова далеч че създава Тотон Джуцу,което му позволява да шпионира голи жени без да бъде усетен.Той никога не е крил перверзията си и дори се гордее с нея,това става ясно когато, още като дете разказва на Третия за нея.Въпреки това Джирая мрази да го наричат Еро-сенин.

Back to top Go down
View user profile
Наруто Узумаки
Admin
avatar

Posts : 17
Join date : 2011-05-16
Location : Варна

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 7:25 pm

Поздравления ! Разкажи ми за Мадара Учиха , Братат на Мадара Учиха и Итачи Учиха. И ще бъдеш Генин.

Като си генинг можеш да кандидатсваш за Чунин, а после след като го минеш, Джунин !
Back to top Go down
View user profile http://narutoworld.your-talk.com
Сакура Харуно

avatar

Posts : 11
Join date : 2011-05-19
Age : 24
Location : Селото скрито в Листата (Коноха)

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 7:42 pmUchiha Izuna

Осемдесет години преди началото на поредицата, Izuna и неговият по-голям брат "Мадара" се говореше, че трябва да се равнява по най-талантливите членове на клана Учиха. Те обикновено се състезаваха помежду си всеки ден, за да стават по-силни.И двете събуди си Шаринган в началото на живота, и те станаха първият Учиха да събуди Мангекю Шаринган .Мадара използва силата на Неговото Мангекю Шаринган да поеме контрола на клана, с Izuna на негова страна. Когато Мадара "става сляп, той взе очите Izuna да си възвърне зрението си. Итачи Учиха предложи, че очите му са били взети със сила, но Мадара настоява Izuna е доброволно се отказали от очите му за доброто на брат си и целия клан, виждайки, че Мадара е необходимо да остане силна, за да защити клан от нарастващата си брой врагове.Izuna по-късно умира достойно в битка, борба до смърт дори при слепи му състояние.

Izuna отдавна тъмна коса, вързана на конска опашка, която достигна долната част на гърба си.Той носеше това, което най-Учиха износване, синя риза с Учиха Crest на горната гърба си и син панталони, които са обвити в бинтове по края. На кръста си, той имаше превръзка колан, който проведе чувал, че вероятно притежава нинджа инструменти.Поколения по-късно, Саске Учиха се очаква да нарасне до негова прилика.

Той също се оказа много конкурентни с брат си, Мадара , по отношение на уменията.

Uchiha Madara

Мадара Учиха (на японски: うちは マダラ) е измислен герой от японското аниме и манга серии Наруто, създадени от Масаши Кишимото. Учиха означава "ветрило", а Мадара - "петно".

Мадара Учиха прекарва ранните години от живота си в непрестанно съперничество с по-младия си брат Изуна Учиха. Равни във всяко едно отношение, двамата непрекъснато тренират, за да надминат другия. Така те се сдобиват с Мангекю Шаринган. Заедно те поемат контрола над клана Учиха, като Мадара става техен водач. Въпреки че го прави много по-силен, накрая Мангекю Шаринганът оставя Мадара сляп.Той бил единственият който можел да се противопоставя на Хаширама от кланът Сенджу (1 хокаге), затова той трябвало да продължи да се бие.Изуна се съгласил да даде очите си за да възвърне зрението му.Така той получава перфектният Мангекю Шаринган.Като страничен ефект от това Мадара се сдобива с безсмъртие.С тази новооткрита сила той става известен като най-силният шиноби в света, като завладява и поглъща всеки клан, който се изпречи на пътя му.

В крайна сметка кланът на Мадара се обединява с клана на бъдещия Първи Хокаге, което води до образуването на Селото скрито в Листата (Коноха). Мадара и Първият водят спор за това как да управляват Коноха, който довежда до битката им в Долината на Края. Мадара губи битката и е изгонен от Коноха. След поражението си той създава Акатски, за да може да действа в сенките. Като член на Акатски използва псевдонима Тоби.

Въпреки всички спекулации, около самоличността на човека зад маската на Тоби от Акатски, Човекът зад маската е Обито Учиха от отбора на 4 Хокаге, заедно в отбор с Какаши Хатаке и Рин. Обито е мъртъв. Обито умира при скално срутване, при опит, на Обито и Какаши да спасят Рин. Тази история се разказва в Kakashi Gaiden. Зад маската на Тоби е самият Мадара Учиха, същият Мадара Учиха, който заедно с водача на клана Сенджу формират Коноха, и същият Мадара Учиха с който първия Хокаге се бие в долината на края, и същият Мадара учиха чиато статуя е издигната в долината. В епизод 141 на Анимето Наруто Шипуден, (ураганните хроники на наруто) Самият Тоби разкрива самоличността си и премахва маската си, показвайки част от лицето си , и своя Шаринган.

Итачи казва на Саске, че Мадара използвал своя Мангекю Шаринган, за да накара Деветоопашатата лисица да нападне Коноха, но въпреки това тя е победена от Минато Намиказе, ала самият Мадара отрича това. Разполагайки само с част от предишната си сила, Мадара се завръща в Коноха, обучава Итачи Учиха и му помага да избие всички останали членове на клана, с изключение на по-малкия брат на Итачи, Саске Учиха. Има и друга версия, че третият Хокаге и неговите помощници карат Итачи Учиха да убие клана си, защото те са шпиони, но Итачи остава жив малкият си брат Саске Учиха заради голямата си обич към него.Освен това той прави уговорка с Мадара да не напада Коноха само , ако Итачи не каже на някой , че Мадара е жив.Това е версията на Мадара.Зетсу се появява и информира Саске и Мадара че ще има събрание на петте Кагета и че Данзо,вече бившият Хокаге и един от стерейшините на Коноха ще присъства там.Саске и неговият отбор сформиран от Суигетсу,Джуго и Карин тръгват към събранието за да може Саске да отмъсти на Коноха като убие техният Хокаге.Мадара изпращта Кисаме Хошигаки да залови Джунчурикито на Осем-опашатия звяр и брат на Райкагето Киларби.На събранието на Кагетата владетелите се обединяват срещу Акатски и номинират Данзо за водача.В този момонт Саске нахлува в залата и започва люта битка с Данзо.Данзо разкрива че има Шаринган и едната му ръка е покрита цялата със Шарингани.Двамате се пробождат едновременно и Данзо е тежко ранен. Взима Карин за заложница и казва че ще я убие.Саске използва Чидори и пронизва и Данзо и Карин едновременно.Така умира Данзо,а Мадара се появява и обявя началото на Четвъртата Велика Война На Шинобитата.След като обявява войната Мадара тръгва към Скритото село в Дъжда (Aмегакуре)където се бие с Конан (тогава вече бивша членка на Акатски)за да си върне Риннегана,който той твърди че е дал на Нагато(Пейн).По време на битката е принуден да използва забранената очна технка на клана Учиха-Изанаги.С тази техника той успява да се измъкне от 600 милиарда експлодиращи бележки.След това убива Конан с генджутсу (илюзия) и взима очите на Нагато,като по-късно си присажда лявото Риннеган око на мястото на загубения Шаринган.

Uchiha Itachi

Uchiha Itachi (на японски: うちは イタチ) е персонаж от манга/аниме поредицата Наруто създадена от Masashi Kishimoto. Той е липсващ нинджа от Селото скрито в Листата (Konoha). Член е на организацията Акатски, а негов партньор е Кисаме Хошигаки.Той се включва в Акатски като двоен агент на АНБУ за да ги разследва.Престъплението което извършва спрямо клана си е неговото прикритие за да се присъедини към Акатски.Единствения човек който не успява да убие е неговия по-малък брат Саске.Преди да напусне селото Итачи казва на Третия(Сарутоби) да не разкрива на Саске истинската причина поради която е избил клана си и е напуснал селото.Това е и причината която кара Саске да намрази Коноха(Shippuuden). Итачи (鼬) може да означава и умряла невестулкал

Когато Итачи е на 13 години той унищожава почти целия клан Учиха, но оставя Саске жив. Итачи напуска Коноха, но преди това отива при Третия Хокаге и го моли да пази Саске и да не разкрива истината за унищожението клана си. След това убиецът избягва от селото и се присъединева към организацията Акатски (престъпна организация). Итачи получава мисията на Акатски - залавянето за всички опашати зверове и става много издирван престъпник. Тогава Коноха започва да го преследва, за да го залови.

Във втората част на анимето Наруто (Naruto Shippuuden), Итачи бива преследван от своя брат, който иска да го убие. И това наистина се случва. Саске намира бтат си и двамата се сбиват Итачи казва на Саске, че Мадара Учиха е жив и му разказва за неговото минало. Дългата битка и опасните техники нанасят сериозни щети на Итачи. Преди да настъпи смъртта му той се приближава до Саске и го удря леко по челото, казвайки: „Съжалявам, Саске, това е за последно!“. Така той дава всички свои техники на малкия си брат. След това Итачи умира.

Итачи е един от малкото нинджи от клана Учиха отключили Мангекю Шарингана (другите са Мадара, и Саске). Тцукойоми е една от трите техники родени от шарингана му. Тя представлява Генджутсу в което болката в илюзията се прехвърля в реалния свят. Аматерасу е втората техника родена от Мангекю Шарингана. Това е черен огън, който гори докато не унищожи целта, на която се е фокусирало окото. Последната техника е Сусано'о. Тази техника дава защита на нинджата, но и атака. Оръжието на Сусано'о на Учиха Итачи е "Мечът Тоцка" ( или т.н. "Мечът на Сакегари" ) . Той има силата да запечатва. Предполага се, че всяко нещо, което прониже бива запечатано за цяла вечност. За защита използва един от "Душевните предмети". Нарича се огледалото Ята и отблъсква всичко. С тази атака и защита Итачи е недосегаем. Слабото му място е, че очите му не са вечни като на Учиха Мадара и не може да използва Сусано'о за много време.
Back to top Go down
View user profile
Сакура Харуно

avatar

Posts : 11
Join date : 2011-05-19
Age : 24
Location : Селото скрито в Листата (Коноха)

PostSubject: Re: Класна стая!   Thu May 19, 2011 7:49 pm

Реших да се помъча малко, за да стана генин...и да получа лентата за която мечтая от тълго време....така че ще направя техниките който сенсея беше казал...и ще видя той какво ще реши:
Bunshin no jutsu (сенчести клонинги)...Аз мога много добре да ги правя опръжнявала съм се хиляди пъти...но ще видим какво ще каже Сенсея:
Дойде моя ред...аз да правя сенчести клонинги...Бях малко оплашена да не сбъркам нещо... затова всичко трябваше да бъде без грешка и на макс...Чакрта ми беше на макс, концентрацията на макс, аз бях готова...Събрах чакра до всичките си чакра точки...и казах Bunshin no jutsu...Получиха се няколко клонинги но Сенсея ще реши дали са добри!


Следващата техника която бях много решена да направя, за да взема прословутата лента на селото скрито в листата(лента за генин) беше Henge no jutsu (Трансформация).при тази техника трябваше да мисля само и единствено за този човек в който трябваше да се превърна в случея Сенсея!!!И да имам достатъчно чакра, за да пратя до всички чакра точки! Трябваше да се концентрирам на макс.Без да мисля за други работи, освен за сенсея.
Излязох отпред средоточих се . събрах чакра която разпределих из цялото си тяло.С поглед копирах външния вид на Сенсея..направих знаците и извиках Henge no jutsu.Според мен бях направила добро копие на Учителя...Но за по сигорно той съмия ще реши!


Следващата и последна от списака техника бе Kawarimi no jutsu [това е техника за избягване на атаки или целене с конай или шурикен(Заменяш се с дънер и ти отивиш малко по отзад)]...За тази техника ние отидохме в градината на Академията...И трябваше да си избера някой който да хвърля по мен шурикени и конай!Аз си избрах Саске Учиха !Той беше много ловък и бърз в ръцете!
Застанах пред него и, му казах като му дам команда да хвърли по мен няколко шорикена и ако се справя да ги увеличава с всеки опит!Започнахме с 3...2 шурикена и 1 конай...Дадох му сигнал да почваме.Аз трябваше да съм много бърза докато правя знаците за Kawarimi no jutsu ... Той ги хвърли аз направих знаците и първия опит се получи!
Сега станаха 5 Шурикена!Сенсея нареди на Саске да тича около мен, за да бъде по трудно!Той започна, а аз не изпусках очи от него... той ги хвърли аз с голяма бързина направих знаците .... Замених се с дънер, УСПЕШНО ... и избягах по отзад!Сега е решението на сенсея!
Back to top Go down
View user profile
Саске УчихаPosts : 11
Join date : 2011-05-16

PostSubject: Re: Класна стая!   Fri May 20, 2011 7:16 am

Браво..Успя!!!Сакура вече си генин в Коноха!!

П.С. Наруто,Сакура, Най-мразя някой като вас да копирват от нета Smile
Back to top Go down
View user profile
Наруто Узумаки
Admin
avatar

Posts : 17
Join date : 2011-05-16
Location : Варна

PostSubject: Re: Класна стая!   Sat May 21, 2011 1:19 pm

Аз не ги крада.. Аз си ги пиша Wink
Back to top Go down
View user profile http://narutoworld.your-talk.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Класна стая!   

Back to top Go down
 
Класна стая!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Naruto World :: РПГ :: Aкадемията-
Jump to: